fbpx
+359 882 25 05 95
Русе, България
OneXTleveLOneXTleveLOneXTleveL

Дизайн и изработка на корпоративен сайт

Корпоративен (или още познат като “презентационен”) сайт има за цел да представи на посетителя на страницата най-важната информация, съответно в най-добра светлина, за конкретната фирма или бизнес. Информацията трябва да бъде кратка, ясна и да показва най-добрите страни и качества на бизнеса.

Обикновено, такъв сайт има няколко стандартни секции, в които се публикува и по този начин се контролира, публичната информация за фирмата. Такива секции са:

  • За нас – това е мястото, в което се публикуват конкретни данни за фирмата (бизнеса). Кога е създадена, къде се намира, каква е дейността ѝ, нейната мисия и визия;
  • Продукти/Услуги – списък с предлаганите продукти/услуги, снимки и описание. Това е най-обширната част от сайта;
  • Новини – това е секция, в която може да се публикуват актуални събития или новости около бизнеса, в случай, че същият е свързан с голяма динамика;
  • Сертификати – за много собственици на фирми, това е най-важната част от сайта им. Това е мястото, където качват всички сертификати и отличия.

Много важна част от презентационния сайт са снимките. Те трябва да представят във възможно най-добра светлина бизнеса, без да са крещящи или кичозни. Една добра галерия от изображения е достатъчна, за да реши потенциален клиент дали иска или не да работи с вас!

bg_BG