fbpx
+359 882 25 05 95
Русе, България
OneXTleveLOneXTleveLOneXTleveL

Трябва ли ми сайт за моят бизнес?

website

Ако вашият бизнес е успешен без уебсайт, може би се чудите: Имам ли нужда такъв? Какъв е смисълът, ако бизнесът ми вече е успешен и без него?

Отговорът е, че никога не е имало по-добро или по-важно решение от инвестирането в уебсайт за вашия бизнес.

Не сте убедени? В тази статия сме събрали осем от най-големите ползи, които вашият малък бизнес може да получи дори от обикновен уебсайт.

  1. Уебсайтът ви прави да изглеждате професионално

84% от днешните потребители смятат, че уебсайтът прави бизнеса ви по-надежден от компаниите, които имат само профили в социалните медии. Вашият уебсайт е също идеалното място да покажете всички професионални сертификати или награди, които вашият бизнес има.

Освен това, притежаването на собствен уебсайт ви позволява да създадете брандиран имейл адрес (напр. [email protected]), който добавя още едно ниво на професионализъм към цялата ви кореспонденция с клиенти и допринася за вашият имидж, особено ако преди сте използвали личен имейл адрес за бизнес целите си.

  1. Вашият уебсайт може да привлече нови клиенти чрез Google

Може да сте доволни от сегашното състояни на вашия бизнес, но всяка компания има нужда от увеличаване на новите клиенти, за да се развива и да е непрекъснато в крак с нуждите им. 

За да насърчите постоянния успех, трябва да привлечете още клиети и един от най-добрите начини да го направите е да се индексирате в Google

  1. Можете ясно да покажете вашите продукти и услуги

Можете да покажете на потенциалните клиенти какво ще получат, когато работят с вас, като показвате качествени фотографии на уебсайта си. Вижте как нашият клиент Kosev е постигнал това на уебсайта си:

kosev

Друго, което можете да направите, е да публикувате важна информация за вашите продукти и услуги на уебсайта си, за да сте сигурни, че привличате подходящите клиенти.

  1. Можете да показвате най-добрите си отзиви и ревюта на уебсайта си

Показването на най-добрите ви отзиви и / или ревюта на уебсайта ви е чудесен начин за установяване на социално доказателство и по този начина да спечелите доверието на клиента.

  1. Уебсайтът може да насърчи клиентите да се свържат с вас

Уебсайтът е чудесно място, за да направите вашата информация за контакт лесно достъпна за потенциални клиенти. Можете дори да публикувате вашата информация за контакт в хедъра или футъра на сайта, така че да се показва на всяка една страница.

Също така можете да създадете контактна форма, която да е едновременно полезна и да ви предпазва от нежелани мейли.

  1. Можете да интегрирате уебсайта си с Google Maps, така че хората да ви намират по-лесно

Уебсайтът ви позволява да вграждате карти директно във вашето съдържание.

Вградената карта улеснява хората, които не са от вашия град или район да намерят вашия бизнес. Като просто и лесно виждат къде се намира вашият бизнес на вградената карта и не се налага излишно да копират адреса и да търсят в Google. Това е особено полезно, ако организирате събития.

  1. Вашият уебсайт определя вашето място в индустрията

Ако вашите конкуренти все още не са онлайн, вероятно те ще бъдат скоро. За това е хубаво да се утвърдите като лидер в своята област, като първо създадете висококачествен уебсайт.

А ако вашите конкуренти вече имат сайт, имате друга възможност: можете да създадете уебсайт, който е напълно различен от техните сайтове, като показвате на потенциалните клиенти кое прави вашата компания по-добра.

  1. Уебсайтът гарантира успеха ви в дългосрочен план

През 2020 г. почти 4,54 милиарда души (59% от световното население) използват интернет и все повече и повече хора стават онлайн.

 Без уебсайт вашият бизнес е невидим за тези хора. С напредването на по-нататък в дигиталната ера, вашият бизнес ще стане невидим за всички, освен ако не инвестирате в уебсайт.

В заключение –  За да останете конкурентоспособни в този все по-дигитален свят, вашият бизнес трябва да излезе онлайн. Изграждането на уебсайт е по-достъпно отколкото преди.


Ако желаете да следвате прост „направи си сам“ подход или имате нужните умения, можете да създадете уебсайт сами. Или в по-добрият случай да се доверите на специалист. Ние с удоволствие ще изградим вашият сайт или онлайн магазин – нашите консултанти с радост ще изслушат вашите идеи. Можете да направите запитване или да се свържете с нас за безплатна консултация.

Оставете коментар

bg_BG